Kopytka z czerwonych buraków

Kopytka z czerwonych buraków
4.1 , głosów: 7

Kopytka o intensywnym zabarwieniu z buraków to odskocznia od tradycyjnych ziemniaczanych kopytek. Mięciutkie, delikatnie słodkie buraczane kopytka to źródło wielu witamin. Można podawać je z dipem, sosem śmietankowym, roztopionym masłem lub innymi ugotowanymi warzywami.

Zobacz przepis

Zupa kalafiorowa z zielonym groszkiem

Zupa kalafiorowa z zielonym groszkiem
4.3 , głosów: 6

Jedna z najprostszych zup. Smaczna, lekka i pożywna tradycyjna zupa kalafiorowa, wzbogacona zielonym groszkiem. Bardzo mi przypadła do gustu! Polecam.

Zobacz przepis

Zupa – krem z dyni

Zupa – krem z dyni
4.4 , głosów: 10

Aromatyczna i rozgrzewająca zupa dyniowa, to jedna z kilku potraw, które najbardziej kojarzą mi się z jesienią. Dzisiejszy przepis na krem z dyni jest bardzo prosty i każdy z Was może go wykonać. Polecam i zachęcam do korzystania!

Zobacz przepis

Zupa – krem z kukurydzy

Zupa – krem z kukurydzy
4.4 , głosów: 7

Smacznie, zdrowo, lekko i do syta – to kilka słów opisujących tą zupę. Jeżeli nigdy do tej pory nie robiliście kremu z kukurydzy – warto spróbować i poznać jej delikatny smak. Zupa kukurydziana dzięki zawartości odpowiednich składników i konsystencji przypomina zupę dyniową.

Zobacz przepis

1 z 11